Taken uitbesteden

Bespaar tijd, energie en creër meer content!

N

Consistente publicatie

N

Optimale kwaliteit

N

Focus je op creativiteit en inhoud

N

Verkort de tijd van het podcast proces

N

Hergebruik je content

"
Podcast Queens

Focus

Op de dingen die belangrijk zijn dat JIJ ze doet, niet op klusjes die je veel tijd en energie kosten én die iemand anders ook heel goed kan doen. Zo heb jij tijd om je business te laten groeien en meer klanten te helpen en doet iedereen wat zij het leukste vindt!

Let me help you

Podcast laten editen

Elke keer nadat je je podcast hebt opgenomen kijk je er weer tegenop: het editen van de aflevering.

Wel wil je dat het fijn is voor je luisteraars om naar te luisteren, en wil je ook niet je hele aflevering opnieuw hoeven op te nemen na een verspreking of zin die je er eigenlijk toch niet in wilt.

En dan hebben we het nog niet gehad over de keren dat je even vastloopt, niet meer weet wat je wilt zeggen en de deurbel die opeens gaat.

Kortom, je wilt je aflevering graag editen, je wilt het alleen niet zélf doen.

En misschien heb je het nog nooit zelf gedaan, maar weet je nu al dat je het niet zelf wilt doen.

Jij wilt je focussen op de taken binnen je business die belangrijk zijn, die impact maken en die zorgen voor de groei van jouw bedrijf. En daar valt het editen van je podcast afleveringen niet onder. Dat kan iemand anders ook prima voor je doen!

Podcast laten editen
Blog van podcast

Podcast naar Blog

Je wilt je vindbaarheid via Google vergroten en weet dat het goed is om SEO-vriendelijke blogs te schrijven.

Elke keer denk je ‘ik zou toch eens wat vaker blogs moeten schrijven’, maar het lukt niet. Het krijgt geen prioriteit en er zijn altijd dingen die op dat moment belangrijker zijn.

Je hebt ook helemaal geen zin om urenlang te schrijven, terwijl je in die tijd ook een podcast kan opnemen, nieuw aanbod kan creëren, meer klanten kan helpen en een cursus kan maken. Dat is tenslotte wat je leuk vindt om te doen en wat geld oplevert.

Maar het blijft in je hoofd hangen, want… hoe fijn zou het zijn als er meer mensen via Google komen en je er een duurzaam marketingkanaal bij hebt?

Wat als je SEO-vriendelijke blogs kan laten schrijven door iemand, vanuit de content die jíj al hebt gemaakt?

Review Roëlla

”Jessica is een topper in haar vak. Ze heeft voor mij mijn podcasts omgezet in blogs en ik werd hierin volledig ontzorgd. De blogs zien er altijd netjes uit, staan direct in een goede layout en zijn fijn om te lezen. Daarna denkt ze ook altijd heel erg mee hoe dingen anders of beter kunnen, iets wat ik enorm kan waarderen. Het samenwerken met Jessica heeft me enorme tijdswinst opgeleverd en dat is enorm waardevol!

– Roëlla Vermeiren | Virtueel assistent worden

Ondernemer in wonderland

”Ik voel me trots en dankbaar met Jessica als mijn podcastmanager! Zij is precies wat ik nodig had om mijn podcast Ondernemer in Wonderland een vliegende start te geven: de stok achter de deur én de expert aan wie ik met een gerust hart mijn podcast toevertrouw.

Het is echt heerlijk om met Jessica samen te werken, ze staat altijd klaar voor vragen en ik vind het een groot kado om niet met de techniek bezig te hoeven zijn, zodat ik zelf alleen maar hoef te genieten van het creatieproces. Het helpt me enorm dat ze met duidelijke afspraken en formats werkt.

En tot slot: Jessica is echt een fantastische persoonlijkheid, echt en authentiek, energiek en rustig tegelijk. I love it!”

– Jorien Weterings | Broesli

De starters podcast

”Jessica is echt een topper!

Ze helpt me met het editen en online plaatsen van mijn podcasts en zorgt ervoor dat er van alle afleveringen een blog gemaakt wordt.

Jessica denkt super goed mee, is proactief en heeft echt verstand van zaken. Het is super fijn om met haar samen te werken en het levert mij enorm veel tijd op.

Ik gun iedereen een Jessica! 😉”

– Kim | Ontdek Je Bestemming

Regina Nieuwhof Podcast

Ik ben super blij met de ontzorging van mijn podcast van Jessica.

Ze heeft aan 2 woorden genoeg (vind ik heel belangrijk), is professioneel en regelt het gewoon. Precies zoals het moet zijn. Ik kan de technische kant van mijn podcast helemaal loslaten en me volledig focussen op de inhoud.

Goud waard!

– Regina Nieuwhof | RN Holistic

Ontrafeld de podcast

Jessica heeft mij als startende podcast-maker heel fijn begeleid.

Ze geeft vooraf tips, denkt mee, communiceert duidelijk en snel. Ze neemt al het regelwerk uit handen waardoor het podcast-maken heel leuk is om te doen.

Het is een plezier om met haar samen te werken. We kennen elkaar niet, maar ze voelt al heel dichtbij. Haar kwaliteiten zijn: laagdrempelig, professioneel, proactief, leergierig en enthousiast.

Ik kan haar diensten van harte aanbevelen.

– Fiona Cook | Cook Coaching