Reviews

Lees hier hoe mijn klanten de samenwerking met mij ervaren
De prentenboekencast

Prentenboekencast | De podcast over versjes- en prentenboeken

Jessica is voor ons de ideale podcast mentor! Ze is enthousiast, deskundig en heeft oog voor het instapniveau van haar klant.

Wat we zo fijn vinden is dat ze vanuit ons perspectief meedenkt hoe onze podcast verder kan groeien. Jessica geeft advies over alles wat je kunt doen om je podcast te optimaliseren, van de geluidskwaliteit tot en met het plaatsen van berichten op social media.

Sinds we met Jessica samenwerken bekijken we wekelijks met plezier de luisterstatistieken en onderzoeken enthousiast hoe we daarop kunnen anticiperen. Het was een geweldig moment toen we ontdekten dat mede door de tips van Jessica het aantal unieke luisteraars verdriedubbeld bleek! Na de zomer start ons tweede podcast seizoen en willen we Jessica graag als mentor behouden ter advisering en ondersteuning van verdere doorgroeimogelijkheden!

Monique Baggen | PrentenboekenCast

Jorien | Business Mentor & Transformation Catalyst

Ik voel me trots en dankbaar met Jessica als mijn podcastmanager! 

Zij is precies wat ik nodig had om mijn podcast Ondernemer in Wonderland een vliegende start te geven: de stok achter de deur én de expert aan wie ik met een gerust hart mijn podcast toevertrouw. 

Het is echt heerlijk om met Jessica samen te werken, ze staat altijd klaar voor vragen en ik vind het een groot kado om niet met de techniek bezig te hoeven zijn, zodat ik zelf alleen maar hoef te genieten van het creatieproces.

Het helpt me enorm dat ze met duidelijke afspraken en formats werkt. En tot slot: Jessica is echt een fantastische persoonlijkheid, echt en authentiek, energiek en rustig tegelijk. I love it!

Jorien Weterings

Regina Nieuwhof Podcast
De Starters Struggles Podcast

Kim | Starterscoach

Jessica is echt een topper!

Ze helpt me met het editen en online plaatsen van mijn podcasts en zorgt ervoor dat er van alle afleveringen een blog gemaakt wordt.

Jessica denkt super goed mee, is proactief en heeft echt verstand van zaken. Het is super fijn om met haar samen te werken en het levert mij enorm veel tijd op.

Ik gun iedereen een Jessica! 😉

Regina Nieuwhof |
Voedingstherapeut voor succesvolle ondernemers

Ik ben super blij met de ontzorging van mijn podcast van Jessica.

Ze heeft aan 2 woorden genoeg (vind ik heel belangrijk), is professioneel en regelt het gewoon. Precies zoals het moet zijn. Ik kan de technische kant van mijn podcast helemaal loslaten en me volledig focussen op de inhoud.

Goud waard!

Regina Nieuwhof Podcast
Ontrafeld De Podcast

Fiona |Systemisch coach

Jessica heeft mij als startende podcast-maker heel fijn begeleid.

Ze geeft vooraf tips, denkt mee, communiceert duidelijk en snel. Ze neemt al het regelwerk uit handen waardoor het podcast-maken heel leuk is om te doen.

Het is een plezier om met haar samen te werken. We kennen elkaar niet, maar ze voelt al heel dichtbij. Haar kwaliteiten zijn: laagdrempelig, professioneel, proactief, leergierig en enthousiast.

Ik kan haar diensten van harte aanbevelen.

Sandra de Wit Vis | Pleegzorg Trainer

Jessica verzorgt mijn podcast van ruwe opname naar geüpgrade aflevering.

Ze bewerkt en publiceert mijn podcasts met zorgvuldigheid, denkt mee in titels en omschrijvingen en voor mij het allerbelangrijkste; ze ontzorgt! 

Het is heel fijn om volledig te kunnen vertrouwen op het proces na de opname en dit helemaal los te mogen laten, om ruimte in agenda en hoofd te creëren voor wat focus vraagt in mijn business.

Voor elke ondernemer een aanrader dus!

Dank Jessica!

Pleegzorg Podcast

Majorie Koornstra | Mindful coach

Jessica heeft mij geholpen met het verhuizen van mijn podcast van Anchor naar Springcast. Ze reageert heel adequaat, is professioneel en denkt met je mee! Super fijn!

Ik kan me heel goed voorstellen dat ik haar hulp in de toekomst vaker zal inschakelen. Ik raad haar diensten dan ook van harte aan.

Thanks!

Pleegzorg Podcast