Podcast Mentorship

We maken samen een succesvol marketingkanaal van jouw podcast

N

Drie maanden lang ben ik jouw Podcast Mentor

N

We maken een duidelijke strategie met een concreet doel

N

Ik denk met je mee over onderwerpen, gasten, promotie en leuke acties

N

Actie ondernemen aan de hand van de strategie en de statistieken

N

24/5 WhatsApp support

"
Jessica

Hey Podcaster!

Ik begeleid vrouwelijke ondernemers 1-op-1 naar een podcast die klanten oplevert. Door te focussen op meer luisteraars, verbinding en interactie, ervaar je meer tijd, vrijheid en omzet!

Mag ik jou hierbij helpen?

Schermafbeelding

Herken jij dit?

Je hebt al een podcast en je vind het een fijn kanaal om je boodschap te delen en mensen te inspireren.

Maar je weet dat je er nog veel meer mee kunt bereiken dan dat je nu doet.

Je krijgt leuke reacties van je luisteraars die dankbaar zijn voor jouw afleveringen, maar voor je bedrijf heeft het tot nu toe nog weinig gedaan.

Het aantal luisteraars groeit langzaam… Je zou zo graag meer mensen willen bereiken, maar je weet niet wat je het beste kunt doen om je doelgroep te bereiken, meer luisteraars te krijgen, meer verbinding te maken en er meer klanten uit te halen.

Het kost je op dit moment veel tijd en je verlangt juist naar meer tijd, vrijheid en omzet.

Jessica

Stel je voor dat…

N

Je podcast zo succesvol is als dat je hem nu voor je ziet; je kunt meer mensen inspireren én er klanten uithalen met datgene wat je leuk vindt om te doen!

N

Je bewuste acties uitvoert om jouw podcast te optimaliseren, zodat je je doelgroep bereikt, een sterke vertrouwensband met hen opbouwt en ze actie gaan ondernemen.

N

Je een concreet plan en doel hebt en weet wat je kunt doen om luisteraars om te zetten naar klanten.

N

Je duidelijke actiepunten hebt om je bereik en zichtbaarheid te vergroten en daardoor meer luisteraars aan te trekken.

N

Het lukt om consistent nieuwe afleveringen te publiceren, omdat je naar een duidelijk doel toe werkt, weet wat je te doen staat en je accountable gehouden wordt.

N

Er een gepassioneerde groep fans vol enthousiasme wacht op elke nieuwe aflevering die jij online zet.

De prentenboekencast

“Sinds we met Jessica samenwerken bekijken we wekelijks met plezier de luisterstatistieken en onderzoeken enthousiast hoe we daarop kunnen anticiperen.

Het was een geweldig moment toen we ontdekten dat mede door de tips van Jessica het aantal unieke luisteraars verdriedubbeld bleek!”

– Monique Baggen

Jessica

Laat me je helpen!

Je hoeft het niet meer alleen te doen en alleen te bedenken.

Het is mijn passie om jou te helpen bij het laten groeien van je podcast, zodat je het gaat inzetten als jouw #1 marketingkanaal.

Zodat het je energie, tijd en geld gaat opleveren in plaats van kost.

Ik luister al jaren iedere dag naar podcasts en ze hebben mijn leven verandert. Ze hebben mij geholpen bij het leven leven waar ik zo naar verlangde: vrijheid op alle vlakken en voldoening.

Ik wil dat mensen jou ook weten te vinden, zodat je meer mensen kunt inspireren met je podcast en kunt helpen met je aanbod.

Tijdens het 1-op-1 traject ben ik 3 maanden lang jouw sparringspartner, stok achter de deur en strategisch brein.

De prentenboekencast

Het is een plezier om met haar samen te werken. We kennen elkaar niet, maar ze voelt al heel dichtbij. Haar kwaliteiten zijn: laagdrempelig, professioneel, proactief, leergierig en enthousiast.

Ik kan haar diensten van harte aanbevelen.

– Fiona Cook

De resultaten die je kunt verwachten

N

Meer luisteraars

Door een duidelijke strategie met het oog op jouw doelgroep bereiken en je podcast zichtbaarder maken en je bereik vergroten. Hierdoor krijg je een groeiend aantal luisteraars.

N

Meer tijd

Omdat we gaan kijken naar manieren om het podcast proces te versnellen en efficiënter te maken, zodat het de basis wordt van je marketing en je minder tijd kwijt bent aan het schrijven van alle andere marketing.

N

Meer omzet

Omdat we gaan werken aan het verkopen van je producten en diensten in je podcast, maar ook kijken naar andere manieren van ‘passief’ inkomen via je podcast.

N

Meer vrijheid

Je podcast is een duurzaam marketingkanaal waar mensen over 5 jaar nog steeds naar kunnen luisteren. Wanneer je weet hoe je jouw podcast efficient kunt inzetten, profiteer je daar blijvend van.

N

Meer voldoening

Omdat je je afleveringen opneemt met een groter doel. Je zult meer inspiratie voelen en meer voldoening doordat je er meer mensen mee bereikt én je het resultaat ziet van wat je doet.

Schermafbeelding

Wat krijg je allemaal?

Kick-off gesprek

We starten dit traject met een uitgebreide kick-off sessie waarin we bespreken waar je nu staat, bepalen waar je over 3 maanden wilt staan en een strategie bedenken om dit te bereiken.

1:1 sessies

Gedurende deze 3 maanden hebben we om de week een online 1-op-1 sessie (totaal 7) waarin we de cijfers van de afgelopen maand doornemen, je voortgang bespreken en concrete actiepunten bepalen voor de komende maand.

WhatsApp Support

Loop je ergens tegenaan, heb je een vraag of wil je tussen de sessies door even met mij sparren? Dan mag je mij berichtjes sturen via WhatsApp, zodat ik je kan helpen.

Over het 1:1 mentorship

 • 3 maanden lang ben ik jouw podcast mentor. Ik ben je sparringpartner, accountabilitypartner en strategisch brein. Je mag mij alles vragen tijdens de sessies, maar ook tussendoor via WhatsApp.
 • Tijdens de Kick-off bedenken we een strategie, hier gaan we 3 maanden aan werken en passen dit aan waar nodig.
 • De begeleiding die je krijgt is allemaal op maat gemaakt, speciaal voor jou.
 • 1x online kick-off gesprek van ongeveer 90 minuten (via Zoom)
 • 7x online mentorsessies van ongeveer 60 minuten (via Zoom)
 • Na iedere sessie duidelijke en concrete actiepunten die je ook kunt terugvinden in de gezamenlijke Google Drive map.
 • Terugblik op wat je hebt gedaan sinds de vorige sessie: Wat heb je gedaan? Wat ging er goed? Waar liep je tegenaan?
 • Toegang tot mijn kennis en creatieve ideeën om jouw podcast te laten groeien. Het leukste vind ik om nieuwe ideeën te bedenken om jouw aanbod te promoten in je podcast, je podcast te promoten en om op andere manieren dan je klanten geld te verdienen met je podcast.

Hoe het werkt

 • Ben je enthousiast en nieuwsgierig geworden? Leuk, plan dan een matchcall in. Tijdens de matchcall leren we elkaar kennen, mag je mij alles vragen over dit traject.
 • Als er een wederzijdse klik is en je wilt de samenwerking aangaan, ontvang je de offerte en mijn algemene voorwaarden. Je kunt kiezen of je in 1x wilt betalen of in 3 termijnen.
 • We plannen vervolgens het eerste gesprek in: de kick-off. Deze duurt ongeveer 90 minuten. Hierin bespreken we waar je nu staat, waar je naartoe wilt en wat ervoor nodig is om daar te komen. Ook plannen we de komende gesprekken alvast in.
 • Tijdens de mentoring sessies bespreken we je voortgang, de statistieken en actiepunten voor de komende weken. Natuurlijk bedenken we hierin ook toffe ideeën voor de promotie van je podcast en je aanbod. Voorafgaand aan de sessie vul je een formulier in waardoor we allebei alvast kunnen voorbereiden op het gesprek en weten waar de focus op ligt.
 • De actiepunten en statistieken kun je altijd terugvinden in onze gezamelijke Google Drive map.
 • Heb je tussendoor vragen of wil je sparren? Dan kan dit via WhatsApp.
 • Na deze 3 maanden bespreken we of je de samenwerking wilt verlengen, of je op een andere manier met mij wilt samenwerken of niet. Alles kan!

De investering

De investering voor het Podcast Mentorship is €1.795 (excl btw).

Of 3x €628 (excl. btw).

3 maanden 1:1 begeleiding

 • Uitgebreide kick-off sessie
  Waarin we jouw doel bespreken, helder krijgen waar jij naartoe wilt werken en hoe we dit gaan aanpakken.
 • Om de week een mentoring sessie
  Waarin we jouw voortgang bespreken, de statistieken bekijken en aan de hand daarvan (en van de strategie) nieuwe actiepunten bepalen. Als je ergens tegenaan loopt kunnen we dat hierin ook bespreken.
 • 24/5 support
  Via WhatsApp, zodat je mij kunt bereiken als je tussendoor vragen hebt of ergens tegenaan loopt.

Ben jij klaar voor de podcast die je klanten gaat opleveren?

‘Is dit iets voor mij?’

Ready to grow!

 • Je hebt al een podcast en vindt het podcasten leuk om te doen.
 • Het lijkt je heel tof om meer mensen te kunnen bereiken met je podcast én het echt in te gaan zetten als jouw #1 marketingkanaal.
 • Je weet dat je er meer uit kunt halen en gaat hier graag mee aan de slag.
 • Het lijkt je fijn om een sparringspartner te hebben en bent bereid om nieuwe dingen te proberen en uit je comfortzone te gaan.
 • Je staat open voor feedback en hulp én neemt eigen verantwoordelijkheid.
 • Je bent bereidt om 1x per week of minstens om de week te podcasten.

Not for you

 • Je vindt het eigenlijk wel prima gaan zoals het nu gaat en je hebt ook geen zin om het anders aan te pakken dan dat je nu doet.
 • Je ontvangt liever geen feedback en bent niet van plan iets met mijn ideeën te gaan doen.
 • Je blijft het liever zelf proberen zoals je nu al een tijdje doet.
 • Je wilt geen tijd vrijmaken om te investeren in de groei van je podcast en verwacht dat het allemaal ‘vanzelf’ gaat.
 • Je blijft hangen in excuusjes waarom dit niet het juiste moment is voor hulp (geen tijd, geen geld, ik moet eerst nog …. doen,  hond heeft je microfoon opgegeten, etc.)

‘Maar, ik heb nog geen podcast’

Als je nog geen podcast hebt, dan is de eerste stap om die te starten.

Natuurlijk help ik je daar ook graag bij! Bij de start van een podcast vind ik het ook belangrijk dat je alles gelijk goed hebt geregeld en nadenkt over een strategie. Zet je op de wachtlijst voor mijn cursus en krijg als eerste een seintje wanneer deze klaar is.

Veelgestelde vragen

Krijg ik ook feedback op mijn afleveringen?

Ja, ik geef je feedback op 1 aflevering per sessie (dit gaat om een nieuwe aflevering). Je mag zelf aangeven op welke aflevering en welk deel. Als je dat niet doet kies ik er zelf een uit.

Hoe veel tijd moet ik voor dit traject vrijhouden?

Lastig te zeggen. Naast om de week een online sessie van een uur, moet je natuurlijk ook rekening houden met het opnemen van je afleveren, promoten, het uitnodigen van gasten, nieuwe acties oppakken, etc. Natuurlijk kunnen we ook kijken naar het uitbesteden van taken als je dat wilt. Hiervoor kun je gebruikmaken van mijn team. Dit bespaard je weer tijd in het maken van content voor je website en social media.

Wat als ik tijdens dit traject op vakantie ga?

Als je tijdens de 3 maanden van dit traject op vakantie gaat (of ik), dan plannen we hier omheen. Hierdoor zal het traject iets langer duren.

Moet ik nieuw (duur) apparatuur aanschaffen om mijn podcast te optimaliseren?

Nee, dit is in de meeste gevallen zeker niet nodig! Natuurlijk vind ik het belangrijk dat je goed te verstaan bent en dat de afleveringen fijn zijn om naar te luisteren, maar dat kan ook al met oortjes of een dasspeld microfoontje. Optimalisatie van je podcast gaat naar mijn idee veel verder dan het geluid alleen.

Wat als ik er geen tijd voor heb?

Heb je er echt geen tijd voor? Hoe veel tijd besteed je nu aan het scrollen op social media? Of het schrijven van social media content waarvan de levensduur zo’n 24 uur is?

Iedereeen heeft evenveel tijd en als jij jouw podcast wil inzetten als marketingkanaal, dan zul je het prioriteit moeten geven. Natuurlijk denk ik in de matchcall graag met je mee 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, het is mogelijk om het in 3 termijnen te betalen. Je betaalt dan 3x €560 (excl. btw)