Podcast laten editen

Maak tijd voor dingen die gaan zorgen voor de groei van je bedrijf!

N

Publiceer consistent (ik ben je stok achter de deur)

N

Verbeter de kwaliteit van je podcast

N

Houd meer tijd en energie over voor het creëren van meer content

N

Weet waar je aan toe bent (door mijn manier van werken)

N

Zorg voor een fijne luisterervaring

"
Podcast laten editen

Waarom je podcasts laten editen?

Out of all things die je doet binnen je bedrijf, is dit een taak die je écht niet zelf hoeft te doen. Bespaar jezelf de tijd en energie en laat dit een taak zijn die je uitbesteedt. Ik beloof je dat het helemaal goed komt met je aflevering.

Elke keer nadat je je podcast hebt opgenomen kijk je er weer tegenop: het editen van de aflevering.

Wel wil je dat het fijn is voor je luisteraars om naar te luisteren, en wil je ook niet je hele aflevering opnieuw hoeven op te nemen na een verspreking of zin die je er eigenlijk toch niet in wilt.

En dan hebben we het nog niet gehad over de keren dat je even vastloopt, niet meer weet wat je wilt zeggen en de deurbel die opeens gaat.

Kortom, je wilt je aflevering graag editen. Je wilt het alleen niet zélf doen.

En misschien heb je het nog nooit zelf gedaan, maar weet je nu al dat je het niet zelf wilt doen.

Jij wilt je focussen op de taken binnen je business die belangrijk zijn, die impact maken en die zorgen voor de groei van jouw bedrijf. En daar valt het editen van je podcast afleveringen niet onder. Dat kan iemand anders ook prima voor je doen!

Podcast editen
Regina Nieuwhof Podcast

Ik ben super blij met de ontzorging van mijn podcast van Jessica.

Ze heeft aan 2 woorden genoeg (vind ik heel belangrijk), is professioneel en regelt het gewoon. Precies zoals het moet zijn. Ik kan de technische kant van mijn podcast helemaal loslaten en me volledig focussen op de inhoud.

Goud waard!

– Regina Nieuwhof | RN Holistic

Podcast editen

Herken jij dit?

 • Je vindt het podcasten een groot project doordat je het na het opnemen ervan ook nog gaat editen. Hierdoor kost het veel tijd, sla je het snel over en publiceer je niet consistent.
 • Je kijkt elke keer weer op tegen het editen van je podcast, waardoor je het regelmatig lang uitstelt en er dus geen aflevering online komt.
 • Je vindt het podcasten hartstikke leuk, maar wil je niet bezig houden met het technische gedeelte ervan.
 • Je wilt je business laten groeien en de taken die je niet per se zelf hoeft te doen liever uitbesteden, zodat jij meer tijd hebt voor de dingen die écht gaan zorgen voor die groei. Maar op het moment lukt dat niet omdat je je bezig houdt met allerlei taken die je niet per se zelf hoeft te doen.

Stel je voor…

Je gaat meer afleveringen opnemen, doordat je het podcast proces veel sneller en efficiënter gaat.

Je publiceert consistent en ziet daardoor het aantal luisteraars groeien. Je hebt er meer plezier in en het geeft je meer voldoening.

Tijdens het opnemen kan je je volledig focussen op het creëren en maak je je niet druk om een stilte die nét even te lang is, of de ‘uh’s’ die je zegt.

Je vind het podcasten leuker dan ooit tevoren en dat is te horen. Je krijgt positieve reacties en het promoten gaat je makkelijker af.

Doordat je het editen niet meer zelf doet, heb je tijd om een extra klant te helpen of een cursus te maken.

Je doet wat je het allerleukste vindt én waarmee je echt impact maakt. Het laten editen van je podcast verdien je zo weer terug door wat jij in deze tijd kan doen.

Editen
Ondernemer in wonderland

”Ik voel me trots en dankbaar met Jessica als mijn podcastmanager! Zij is precies wat ik nodig had om mijn podcast Ondernemer in Wonderland een vliegende start te geven: de stok achter de deur én de expert aan wie ik met een gerust hart mijn podcast toevertrouw.

Het is echt heerlijk om met Jessica samen te werken, ze staat altijd klaar voor vragen en ik vind het een groot kado om niet met de techniek bezig te hoeven zijn, zodat ik zelf alleen maar hoef te genieten van het creatieproces. Het helpt me enorm dat ze met duidelijke afspraken en formats werkt.

En tot slot: Jessica is echt een fantastische persoonlijkheid, echt en authentiek, energiek en rustig tegelijk. I love it!”

– Jorien Weterings | Broesli

Hoe het werkt

 • Wanneer je interesse hebt in het laten editen van je podcast, plan dan een Match Call in. Hierin bespreken we de mogelijkheden en kijken we of er een klik is.
 • Als we willen samenwerken, dan koppel ik je aan een editor uit mijn team. Ik vind het heel belangrijk dat er met een goede energie geëdit wordt, dus ik kies iemand uit mijn team waarvan ik verwacht dat die jouw afleveringen leuk vindt om te editen.
 • Ik werk gestructureerd, wat ervoor zorgt dat jij precies weet waar je aan toe bent. Zowel financieel als de dag en tijd waarop je de aflevering moet aanleveren. Het uiterste aanlevermoment is 7 dagen vóór de publicatiedag. Natuurlijk heb je de mogelijkheid om vooruit te werken.
 • Het contact gaat vervolgens volledig met mijn teamlid. Zij edit jouw podcast en je vragen kan zij dus het beste beantwoorden.
 • Tijdens vakanties en ziekte doen wij altijd ons uiterste best om je afleveringen tóch te editen. Het kan zijn dat een andere editor het dan een keer overneemt.
Ontrafeld de podcast

Jessica heeft mij als startende podcast-maker heel fijn begeleid.

Ze geeft vooraf tips, denkt mee, communiceert duidelijk en snel. Ze neemt al het regelwerk uit handen waardoor het podcast-maken heel leuk is om te doen.

Het is een plezier om met haar samen te werken. We kennen elkaar niet, maar ze voelt al heel dichtbij. Haar kwaliteiten zijn: laagdrempelig, professioneel, proactief, leergierig en enthousiast.

Ik kan haar diensten van harte aanbevelen.

– Fiona Cook | Cook Coaching

Investering

Tijdens de samenwerking werken we met een abonnement. Deze is op maat gemaakt. Afhankelijk van welke diensten je gebruik maakt, wat de gemiddelde lengte van je afleveringen is en hoeveel tijd het editen van jouw aflevering kost. De eerste maand factureer ik achteraf, zodat we kunnen kijken hoeveel tijd het ongeveer kost. Natuurlijk geef ik  je vooraf wel een indicatie en zal het ook niet veel meer worden dat dat.

Vervolgens gaan we een abonnementsvorm aan. Iedere maand neem je hetzelfde abonnement af, afhankelijk van de gemiddelde duur van je aflevering. De betaling hiervoor vindt plaats aan het begin van de maand, voorafgaand op de maand. Is de aflevering een keer langer dan het afgesproken aantal minuten? Dan komt dit extra op de factuur van de volgende maand.

*Ik werk niet met podcasters die minder dan om de week publiceren. (zie het als een goede stok achter de deur om je podcast serieus te nemen en consistent te publiceren). Meer dan 1x per week is wel mogelijk.

Hieronder zie je een prijs-indicatie.

1x per week

1x per week

0-15 minuten: €258,- (excl. btw.) per maand
15-30 minuten: €387,- (excl. btw.) per maand
30-45 minuten: €516,- (excl. btw.) per maand
45-60 minuten: €645,- (excl. btw.) per maand

om de week

Om de week

0-15 minuten: €132,- (excl. btw.) per maand
15-30 minuten: €198,- (excl. btw.) per maand
30-45 minuten: €264,- (excl. btw.) per maand
45-60 minuten: €330,- (excl. btw.) per maand

Diensten combineren

Natuurlijk is het mogelijk om verschillende diensten te combineren. Laat bijvoorbeeld je podcast afleveringen editen én er een blogpost van schrijven!

Of laat je podcast afleveringen editen én een audiogram ervan maken.

Ook werk ik in mijn team samen met video editors die je kunnen helpen bij het editen van YouTube video’s en/of reels en shorts.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Let’s meet!

‘Is dit iets voor mij?’

We’re a match!

 • Je neemt je podcast serieus en je publiceert minimaal om te week (of bent bereidt dit te doen).
 • Je vindt het geen probleem om een week vóór de publicatiedag aan te leveren, omdat je je podcast ziet als duurzaam marketingkanaal en weet dat je afleveringen over 5 jaar nog steeds beluisterd zullen worden.
 • Het gaat jou er vooral om dat je podcast fijn is om naar te luisteren, de ruis weg is, versprekingen, onnodige stiltes en ‘uh’s’ eruit worden gehaald zodat het een soepel en vloeiend lopend verhaal wordt.

Not so sure

 • Je hebt moeite om je aan afspraken te houden en neemt het niet zo nauw of je podcast nou wel of niet online komt.
 • Van de audiokwaliteit die je hebt, krimpen zelfs slakken nog ineen.

Of

 • Je ziet je podcast als heus kunstwerk! Je wilt er een audiobeleving van maken met speciale effecten en delen van de podcast die verschoven worden naar voren/achteren. In dat geval kan je beter opzoek gaan naar een audio engineer die erbij is wanneer jij je podcast opneemt.

Twijfel je of wij een match zijn? Plan dan een Call in. We bespreken dan samen of en hoe ik jou kan helpen.