Podcast Cursus

Summer Edition!

Podcast Cursus

Summer Edition

N

Vol vertrouwen en focus jouw eigen podcast starten

N

Alle tools en kennis die je nodig hebt

N

Direct een succesvolle start

N

Een goede strategie voor de toekomst

N

Iedere maand een live Q&A met mij

"
Jessica

Ha, podcaster to be!

Je bent al even bezig met het uitzoeken hoe je je eigen podcast kunt beginnen, maar je komt er niet uit.

I get it, het is overweldigend en de opties zijn eindeloos.

In deze cursus help ik jou aan de hand van duidelijke video’s binnen 3 weken jouw eigen podcast te maken, lanceren en promoten.

Jessica

Het is tijd om nu écht de stap te zetten en je eigen podcast te beginnen. Tijd om te stoppen met uitstellen en te starten met het doen.

Maar..

  • Waar begin je?
  • Hoe neem je een podcast op?
  • Welke aparatuur heb je nodig?
  • Hoe krijg je je podcast op Spotify, Apple Podcast en YouTube?

Dat en nog veel meer leer je in deze cursus. Je kunt binnen 3 weken al zeggen dat jij ook een podcast hebt!

Na het volgen van deze cursus weet jij precies hoe je verder gaat, snap je hoe alles werkt om je podcast online te krijgen en weet je ook hoe je een succes maakt van jouw podcast.

Wait no longer, dit is het moment om je podcast de wereld in te slingeren!

Over de cursus

Binnen 3 weken jouw podcast online!

Met deze cursus is het mogelijk om binnen 3 weken je eigen podcast online te hebben staan!

Vol vertrouwen en focus starten

Ik leg je precies uit wat je nodig hebt voor de podcast die jij gaat starten. Of je nu solo-opnames wilt maken, online of offline interviews wilt doen… Ik vertel je welke apparatuur je wanneer het beste kunt gebruiken.

Starten met een goede strategie

Je leert tijdens deze cursus hoe je een goede strategie maakt voor jouw podcast. Ik deel mijn kennis, ervaringen en tips hierover met je, zodat jij direct een succesvolle podcast neerzet!

Opnemen

Wat is slim om te zeggen in de intro en outro? Waar gaan je eerste afleveringen over? Wat is een trailer en wat zeg je daarin? Daarover heb ik een aantal video’s voor je opgenomen zodat jij zeker weet dat je gelijk een goede indruk maakt.

Recording en editen

Ik leer je alles wat je moet weten om jouw podcast op te nemen en te editen. Ik laat je verschillende programma’s zien en leg je uit hoe je hiermee kunt werken.

Muziekje

Hoe kies je een muziekje uit voor de intro en outro? Waar moet je op letten én waar koop je hem? Daar vertel ik je alles over.

Lanceren

Wat kun je doen tijdens de lancering van je podcast om direct een knallende start te maken? Dat leer je in deze cursus en kan al over 3 weken jouw realiteit zijn!

Podcast

Live Q&A’s

Mochten er tijdens het volgen van de cursus toch dingen zijn waar je vragen over hebt of wil je dat ik even met je meedenk, dan kun je aansluiten bij de live Q&A’s.

Iedere maand vindt er een live Q&A plaats waarbij je kunt aansluiten, of je vragen vooraf kunt insturen.

De data voor de eerstvolgende Q&A’s ontvang je in de e-mail na aankoop van de cursus. 

Wie ik ben?

Jessica Boots, eigenaar en oprichter van De Podcast Mentor.

Eind 2021 schreef ik mij in bij de KvK en al snel realiseerde ik me dat ik mij volledig wilde focussen op het ondersteunen van ondernemers met een podcast.

Podcasts hadden mij geholpen naar een locatie onafhankelijk leven en een leven in meer vrijheid. Daar wilde ik meer bekendheid voor krijgen!

Ondertussen heb ik al tientallen ondernemers geholpen bij het starten van hun eigen podcast en staan ze regelmatig in de hitlijsten van Apple Podcast.

Ze behalen binnen een maand al het doel wat ze pas voor over 6 maanden hadden gesteld. Dit komt omdat ze niet ‘gewoon starten’, maar weten waar ze mee bezig zijn en bewuste acties ondernemen.

Zelf heb ik ook een podcast waar consistent publiceer en regelmatig klanten uithaal.

Ik gun jou ook die succesvolle start en help je hier graag bij!

Start nu je eigen podcast!

Je weet dat je het wilt. Je denkt er al een tijdje overna, maar hebt geen zin en tijd om je te verdiepen in het technische aspect van een podcast. Het houdt je tegen om te starten.

Je hoeft het niet zelf uit te zoeken. Ik heb alles voor je uitgezocht én deel in deze cursus al mijn kennis en ervaringen met je die niet op Google te vinden zijn. Je gaat ermee aan de slag en hebt een stok achter de deur om hem in ieder geval binnen 3 maanden online te hebben staan.

Het is tijd om nu écht door te pakken, je stem te laten horen, je verhaal te delen, meer mensen te bereiken en inspireren en je podcast in te zetten als duurzaam marketingkanaal waar je oneindig van profiteert.

Hoe het werkt

🔶 Ben jij er klaar voor om jouw eigen podcast te beginnen? Met deze cursus kun jij hem binnen 3 weken al online hebben staan. Volledig stressvrij omdat ik je alle kennis en tools geef die je nodig hebt.

🔶 Het is een online cursus en je kunt de video’s bekijken of beluisteren wanneer het jou uitkomt. De video’s zijn makkelijk te volgen, duidelijk en to the point.

🔶 Na aankoop krijg je direct toegang tot de online leeromgeving.

🔶 De cursus is opgebouwd met video’s en bij sommige onderdelen een extra PDF bestand wanneer het handig is om het in een overzicht te zien of als stappenplan erbij te hebben.

🔶 Je krijgt mijn strategie werkboek waarmee je zelf aan de slag gaat zodat je direct een succesvolle start hebt. Natuurlijk krijg je allerlei tips en ideeën vóórdat je deze invult.

🔶 De maandelijkse Q&A’s zijn live via Zoom. Hierin kun je jouw vragen stellen en sparren met mij en mede-cursisten.

Summer Edition

🔶 Extra lang toegang!

🔶 Hot seat coaching op perfectionisme en uitstelgedrag

🔶 Masterclass over interviewen

🔶 Samenwerk ochtend in Augustus om te werken aan je podcast

De investering is €295 (excl. btw.)

In termijnen betalen is mogelijk

Veelgestelde vragen

Hoe ziet de cursus eruit?

De cursus is volledig online en kun je dus volgen op de momenten dat het voor jou uitkomt. Hij bestaat uit video’s, PDF bestanden (ter extra uitleg) en een werkboek. 

Hoeveel tijd kost deze cursus?

Je kunt rekening houden met 1 a 2 ‘podcast’ dagen per week om hem zo snel mogelijk te lanceren.

Wat als ik helemaal geen technische kennis heb?

Dan zou ik deze cursus volgen 😊
Je raakt in dat geval waarschijnlijk enorm overweldigd wanneer je het zelf gaat uitzoeken en komt er niet uit. In deze cursus leer je wat je nodig hebt en hoe het werkt. 

Wat als ik mijn podcast niet zelf wil editen?

In de leeromgeving van de cursus vind je een formulier die je kunt invullen als je bepaalde taken wilt uitbesteden. Ik werk samen met een team van super goede editors en tekstschrijvers die met liefde taken uit handen nemen. 

Hoe lang krijg ik toegang tot de cursus?

Je krijgt 3 maanden toegang tot de cursus en online Q&A’s. Ik ben graag je stok achter de deur om je podcast te starten en werk daarom met een gelimiteerde toegang tot de cursus.

Lukt het niet binnen die tijd of wil je toegang blijven houden tot de leeromgeving? Dan kun je je toegang tot de leeromgeving per jaar verlengen voor een laag bedrag.