Hi, ik ben Jessica

Het is mijn missie om jou te helpen je podcast te laten groeien

Mijn naam is Jessica Boots en met mijn bedrijf De Podcast Mentor help ik je graag jouw podcast te starten en/of te laten groeien.

Mijn liefde voor podcasts ontstond in 2016 tijdens het plukken van appels in Australië. Ik werkte daar om vervolgens verder te kunnen reizen. Door naar podcasts te luisteren, vloog de tijd voorbij én leerde ik ook nog eens superveel.

Jaren later, terug in Nederland, zette ik weer podcasts in om van te leren. Deze keer om geïnspireerd te raken over locatie-onafhankelijk werken. Althans… dat is een term die ik voor het eerst in een podcast hoorde.

Mijn droom was namelijk om mijn baan in loondienst, op dat moment in de kinderopvang, op te kunnen zeggen en werk te vinden dat ik kon combineren met reizen.

Waar mijn omgeving mij vaak niet begreep, wisten de podcasters naar wie ik luisterde precies waar ik mee zat. Zij hadden op ditzelfde punt gestaan en hadden nu het leven van hun (en mijn) dromen al gerealiseerd.

Jessica
Jessica

Ik voelde een band met deze podcasters en vaak kocht ik ook nog een extra dienst of product in de vorm van coaching, een cursus of een boek.

Door het luisteren naar hun podcast wilde ik alleen nog maar meer van ze leren en wilde ik dat ze mij hielpen. Deze podcasters hebben mij gebracht op het punt waar ik nu sta en waar ik in 2021 alleen nog maar van kon dromen.

Mijn ondernemersreis begon eind 2021 als allround virtual assistant, waarbij ik allerlei verschillende taken deed voor allerlei verschillende ondernemers. Dit heb ik ongeveer drie maanden gedaan, voordat ik besloot mij volledig te richten op hetgeen wat ik het allerleukste vond om te doen en waar ik mensen écht graag bij hielp: het editen van podcastafleveringen.

Fast forward naar nu, heb ik al tientallen podcasters succesvol geholpen bij het starten én laten groeien van hun podcast.

Mijn doel is om inspirerende podcasts verder te laten groeien, zodat je meer mensen kunt helpen met jouw podcast én jouw bedrijf 🙌

Hoe je met mij kunt werken:

podcast starten

Podcast Cursus

In mijn podcast cursus leer je alles wat je moet weten als je jouw podcast succesvol wilt lanceren. Je bent geen tijd kwijt aan het zelf uitzoeken hoe alles werkt en kunt stap voor stap mijn duidelijke en praktische video’s. Je gaat vol vertrouwen en kennis aan de slag en kunt binnen 3 weken je podcast lanceren!

Groepstraject

Podcast Queens

Podcast Queens is hét podcast groepstraject voor vrouwelijke ondernemers die hun podcast verder willen laten groeien en inzetten als #1 marketingkanaal. Met interessante masterclasses, meerdere live-momenten per maand, 100% commitment, enthousiasme, motivatie en focus om jouw podcast verder te laten groeien.

1:1 mentorship

1:1 mentorship

Tijdens het 1:1 mentorship begeleid ik jou 6 maanden lang 1-op-1 bij de groei van je podcast. We gaan ervoor zorgen dat je meer luisteraars krijgt en een verdienmodel van je podcast maakt. Geen algemene tips meer, want ik denk persoonlijk met jou mee. Naast de maandelijkse videocalls, spreken we elkaar via WhatsApp, zodat jij echt grote stappen gaat zetten tijdens dit traject.

Let’s meet!